• 18-10-2021

Në mes të rrugës prindi dhu*non fëmijën në Tetovë!

Sot është regjistruar një video ku në rrugën kryesore tek Xhamia e Larme në Tetovë, prindi e ka dhu*nuar fëmijën.
Përgjatë rrugës është munduar që ta go*das por e ëma ka te*ntuar t’a mbroj fëmijën, informon Pa Censurë. Në videon e plasuar shihet prindi i cili e qëllon me gurë dhe te*nton ta shq*elmojë fëmijën e tij. Kjo sjellje e deë*nushme duhet ndë*shkuar nga insiticionet si dhe t’i tërhiqet vërejtja prindit! /PACENSURË

Read Previous

Regjistrimi i diasporës së RMV-së, prin Gjermania dhe Zvicra

Read Next

Zviceranët miratojnë martesat e të njëjtit seks me një diferencë të madhe në referendum

%d bloggers like this: