• 01-12-2021

MPB: Gjobiten 761 qytetarë për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (11/12.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut , janë regjistruar gjithsejtë 761 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Read Previous

Janë shpallur zgjedhjet për reis të BFI-së, Xhemaili: Pritet që ky proces të mbarojë për 2-3 javë

Read Next

ÇLIRIMTARË: HASHIM, KADRI, JAKUP, REXHEP, PO SHKONI SI FLORI E DO KETHEHENI SI DIAMANT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: