Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Ministri Hoxha bën thirrje publike për dorëzim të kërkesave për pagesë të fondeve dhe për dorëzim të kërkesave për përdorimin e fondeve nga Programi për mbështetje financiare

Advertisement

Ministri i Bunqësisë Pylltarisë Ekonomisë së Ujrave, Arjanit Hoxha përmes rrjetit social ka bërë thirrje publike për dorëzim të kërkesave për pagesë të fondeve dhe për dorëzim të kërkesave për përdorimin e fondeve nga Programi për mbështetje financiare në peshkatari dhe akuakulturë për vitin 2020. Shkruan Hoxha ne rrjetin e tij në facebook. Ja dhe statusi i tij i plotë/

Advertisement

Read Previous

Nis vaksinimi në RMV kundër gripit sezonal

Read Next

SHBA NISIN HETIMET PËR PARREGULLËSITË NË ZGJEDHJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *