Mickoski: Do të dorëzojmë propozim për besimin e Qeverisë në Kuvend

Vlerësoj se të gjitha këto humbje që ndodhin në skenën politike të Maqedonisë, të cilat janë rezultat i injorancës, ose papunësisë, ose kapacitetit të kufizuar të atyre që janë përgjegjës, unë mendoj se duhet të kulmoj në procedurë në Parlament ku VMRO-DPMNE së bashku me partitë e tjera të opozitës do të kërkojnë debat për punën e Qeverisë pas këtyre 100 ditëve, ose duhet të diskutohet për besim në qeveri, tha kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski gjatë pjesëmarrjes në TV 21 në emisionin “Klik Plus”.

“Argumentet mund të dëgjohen atje në Kuvend.”Do të jetë mirë për Osmanin, Dimitrovin dhe Zaevin të thonë atë që kanë bërë dhe nëse e meritojnë besimin apo jo,” tha Mickoski.

Advertisement

Ai njoftoi se gjatë javës tjetër VMRO-DPMNE do të paraqesë një kërkesë të tillë në Kuvend dhe do të hapet debat në Parlament javën e ardhshme.

“Le të shohim kush çfarë do të thotë sepse forcat në parlament janë gjysmë- gjysmë,” tha Mickoski.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like