• 28-11-2021

Meta përp laset fiz ikisht me po licinë bashkiake (Video)

Presidenti Ilir Meta u pë rplas me përfaqësues të po licisë bashkiake në momente ten sioni tek selia e Frymës së Re Demokratike. Kreu i shtetit shkoi tek zyrat e FRD, raporton Vizion Plus, aty ku po licia bashkiake kishte shkuar për ti kërkuar përfaqësuesve të kësaj fo rce politike që të lironin zyrat. Mirëpo vajtja e Metës tek zyrat e FRD ka prodhuar ten sione të mëdha fi zike.

Meta është për pla sur fizi kisht me po licet e bashkise . pas tij në sh err janë përfshirë edhe tru projat e Presidentit dhe anëtarët e FRD-së.

Presidenti është shfaqur tejet i ten sionuar duke kërc ënuar dhe sht yre jashtë go dines, përfaqësuesit e po licisë bashkiake.

“Dilni përjasht ose do tiu coj në bu rg me duart e mija. Keni per te perfunduar si po licet e Mubarakut”, dëgjohej të thoshte mes të tjerash kreu i shtetit.

Aktualisht FRD drejtohet nga Sali Shehu, i cli mori këtë post pas dorëheqjes së Bamir Topit.

Videon mund t’a shihni KËTU

Read Previous

PDK pranon ftesën e Kurtit për takim

Read Next

Grubi: Ministria jonë është shtëpia e të gjitha komuniteteve

%d bloggers like this: