Menduh Thaçi takoi ambasadorin David Geer


Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi takoi ambasadorin David Geer dhe zëvendësambasadorin e Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, përcjell nmk-post.com

Në këtë takim u bisedua mbi ngjarjet e fundit në vend e rajon ndërsa palët ranë dakord që qeveria të merr mbi vete procesin e reformave të nevojshme drejt anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në BE. Gjatë takimit u konstatua se parlamenti duhet të vazhdojë me reformat në ligjin për zgjedhjet dhe censusin – regjistrimin e popullsisë./nmk-post.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like