Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Mehmedi: A do të jap Zaev dorëheqje sërish?!

Advertisement

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët Remzi Mehmedi ka reaguar pas vetos bullgare. Ai ka parashtruar pyetjen a do të përsëritet dorëheqja e Zaevit sikurse në rastin e kaluar kur u shpallën zgjedhjet e parakohshme. Në një Postim në rrjetin social facebook Mehmedi ka shkruar:
” Ne vitin 2019 nuk morrëm datë për BE me çka kryeministri i kohës dha dorëheqje, si rrjedhojë u shpallën zgjedhjet e parakohëshme. Tash kemi të njejtin kryeministër me të njejtit partnerë koalicioni dhe si duket të njejtën disfatë drejt rrugës për në BE, a do të japi dorëheqje kryeministri dhe qeveria dhe pse JO? Ngelet të shihet “

Advertisement

Read Previous

RTK – “LUFTA E UÇK-SË ISHTE E DREJTË, AKUZAT JANË BËRË MBI BAZËN E SHPIFJEVE”

Read Next

Ministri Shaqiri: Fillon me aktivitetet – Rrjeti i Njësive organizative për udhëheqje me burimet njerëzore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *