Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Mbyllje e përgjithshme? Rama thirrje qytetarëve: Mund ta shmangim, do kishte pasoja të padëshirueshme

Advertisement

Kryeministri Edi Rama me anë të një konference online me gazetarët, ka folur rreth një mbyllje të përgjithshme të mundshme në vendin tonë.

Sipas Ramës kjo do të sillte pasoja të padëshirueshme në ekonominë e familjeve shqiptare dhe në ekonominë e vendit, ndaj u ka kërkuar qytetarëve që secili prej tyre të ndihmojë në zbatimin e rregullave anticovid.

Rama me tej ka shtuar se ndaj covid duhet të sillemi të gjithë si një bashkësi, pasi secili sipas tij ka një kontribut të jashtëzakonshëm.

“Të jemi sa më të vetëdijshëm që kemi në dorë të gjithë. Patjetër së bashku si komunitet si bashkësi të shmangim kalimin e spitaleve në mbingarkesë që do ta bënte tejet të vështirë trajtimin normal në vazhdimësi të atyre që janë në nevojë. Apo mbylljen e përgjithshme. Është e domosdoshme që secili prej nesh, të vetëdijsohet që ka një rol për të ruajtur. Për të mbrojtur shëndetin e vet dhe të familjes së vet. Duke bërë këtë jep një kontribut të jashtëzakonshëm i çdo individi. Për të ndihmuar luftën e përditshme dhe të përnatshme në vijën e zjarrit ku trajtohen pacientët me covid me simptoma të rënda. Por edhe për të shmangur një mbyllje që do kishte pasoja të padëshirueshme në çdo familje dhe në familjen e përbashkët ekonomike.” tha Rama.+

Advertisement

Read Previous

Matura shtetërore do të zhvillohet mes datave 29 maj -14 qershor, dy lëndë të reja në listën e lëndëve zgjedhore

Read Next

Prokuroria propozon gjoba për shkelësit e masave anti-Covid