• 26-07-2021

Mbetjet të kurbanëve të therur lihen anash rrugës (VIDEO)

Festa e Kurban Bajramit karakterizohet me prerjen e kurbanëve të cilët tradicionalisht ndahen për familjarët dhe për skamnorët.

Mirëpo mbetjet e disa kafshëve të therura shihen të jenë hedhur përskaj rrugës që të shpie nga Ferizaj drejt Brezovicës.

Në videot e dërguara nga lexuesit e klankosova.tv. tregohet më së miri për gjendjen e rrugës në ditën e dytë të Kurban Bajramit.

Sipas lexuesit i cili ka dërguar videon, thotë se në gjatësi afër 300 metra shihet të jenë rreth 40 thasë të mbetjeve të kurbanëve.

Read Previous

Kurti: Statusi i Kosovës është vendosur, dialogu ka të bëjë vetëm me marrëdhënien e ardhshme me Serbinë

Read Next

Kamçev përsëri shtrohet në spital

%d bloggers like this: