Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Maqedonia e Veriut është shpallur për vendin më të pikëlluar në botë

Advertisement

Sipas hulumtimeve të opinionit publik që e realizoi Agjencia Galup, Maqedonia e Veriut është shpallur për vendin më të pikëlluar në botë. Maqedonia u gjend në kreun e listës me rezultat prej -pikësh

Sondazhi është realizuar në mes 9 tetorit dhe 2 nëntorit në 46 vende. Rezultatet kanë treguar se 54 për qind e njerëzve në nivelin glonal janë të lumtur, 14 për qind jo mjaftueshëm, ndërsa 31 për qind me deklarata të përziera, informon Shtegu.com. Pjesë nga sondazhi i ka publikuar media udhëheqëse e Pakistanit në Gjuhën angleze Theneës.com.pk.

“Sipas rezultateve të Galup, Krgistani është dëshmuar si vendi më i lumtur me 85 për qind kënaqësi të qytetarëve. Pasojnë Kazakistani, me 78 për qind, Kolumbia dhe Ekuadori me 77 për qind, Azerbajxhani me 76 për qind dhe Nigeria me 70 për qind. Kur bëhet fjalë për vendet më të pikëlluara, në kreun e listës qëndron Maqedonia”, thuhet në sondazh.

 

Burimi: https://shtegu.com/archives/32523?fbclid=IwAR2VdzIpXtBECsaoWfhWQ_krbbSCJtkqqNb6DYnIuKpUDw8E5u8KV1g9TE0

Advertisement

Read Previous

Moti sot në RMV

Read Next

Vajza e infektuar me Covid, puthi 14 djem dhe i infektojë të gjithë