Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Kuvendi i Maqedonisë për të katërtën ditën do të debatojë për rishikimin e buxhetit

Advertisement

Kuvendi sot do ta vazhdojë seancën e 20-të në kuadër të së cilës për të katërtën ditë do të debatojë mbi Propozim plotësimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit shtetëror për vitin 2020, gjegjësisht rishikimin e dytë për këtë vit.

Sipas autoriteteve, rishikimi i buxhetit është i nevojshëm për përballje me valën e dytë të pandemisë me Covid-19 dhe për efektuimin e pakos së katër të masave antikrizë në vlerë prej 470 milionë eurove.

Advertisement

Read Previous

Ja kush mund të udhëtojë nga Maqedonia drejt Zvicrës

Read Next

Vala e vjeshtës së Kovid-19 morri hov, të respektohen masat për mbrojtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *