Kurz “takim” online, diskutojnë për terrorizmin dhe integrimin e Shqipërisë në BE

Kryeministri i Austrisë Sebastian Kurz, ka zhvilluar një takim online me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama.

Në këtë takim virtual u diskutua për luftën e përbashkët të terrorizmit dhe integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Në mes tjerash u diskutua edhe situata me pandeminë COVID-19.

“Sapo pata një video-konferencë të mirë me kryeministrin e Shqipërisë dhe kryetarin e Zyrës së OSBE, Edi Rama mbi luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe ekstremizmit, pandeminë COVID19 dhe mbështetjen tonë për procesin e pranimit të Shqipërisë në BE. Bashkimi Evropian do të jetë i plotë vetëm kur të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor t’i bashkohen atij”./KlanKosova

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like