Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Kurti: Do të sjellim drejtësi pa hakm arrje

Advertisement

Në daljen e parë publike pas përfundimit të procesit zgjedhor, kreu i Vetëvendosjes Albin Kurti thotë se referendumi kundër kapjes së shtetit dhe korrupsionit u fitua.Ai ka falenderuar edhe oponentët politik për garën fer dhe pa inc idente përcjell nmk-post.
Kurti gjithashtu shton se kjo është mundësia për ndryshim dhe që do i hakm erren askujt, por do ketë drejtësi.
“Zgjedhjet ishin referendum. Ky referendum kundër kapjes së shtetit e ko rrupsionit u fitua. Dua të falenderoj qytetarët që votuan, poashtu komisionerët e vëzhguesit. Dua të falenderoj mërgatën. Falenderoj edhe oponentët për garë fer dhe pa inc idente. Nesër fillon një ditë e re, kjo fitore është mundësia për ndryshim. Nuk do hakm erremi ndaj askujt, por do kërkojmë përg jegjësi nga cdo kush”, deklaroi ai në konferencë për media./nmk

Advertisement

Read Previous

Osmani: Ky mandat nuk është mandat i hakmarrjes

Read Next

Valon Syla: Urime Vetëvendosjes dhe gërrnaçave fitoren

%d bloggers like this: