Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Kur do t’ia nisin punës administratorët që ende rrijnë në shtëpi dhe marrin rrogë? (VIDEO)

Advertisement

“Tani kemi dy sfida, e para njoha e shkollimit të cilët e kanë përfunduar të punësuarit gjatë administratës publike dhe në kohën që kanë qenë të punësuar kanë arritur të përfundojnë një nivel të shkollimit dhe e dyta sistematizimi i administratorëve të cilët janë në bazë të Marrëveshjes së Ohrit”, tha në Click Plus Jeton Shaqiri – Ministër i Shoqërisë Informatikës dhe Administratës.

Advertisement

Read Previous

Trump fiton në një tjetër shtet, siguron edhe 15 vota elektorale

Read Next

Vuçiq tërhiqet nga deklarata për luftë me Kosovën