Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Kryeministri Zaev testohet për COVID-19

Advertisement

Kryeministri i vendit Zoran Zaev për TV21 deklaroi se nuk ka pasur kontakt me ministrin e Punëve të Brendshme Oliver Spasovskin, por se do të testohet.

“Nuk kam pasur kontakt direkt me Oliver Spasovskin jashtë protokolleve për mbrojtje personale, gjithmonë kemi mbajtur distancë dhe maska, në përputhje me protokollet. Gjegjësisht përderisa njëri flet pa maskë në fytyrë, të tjerët mbajnë maska, njëkohesisht mbahet edhe distanca. Megjithatë do të testohem pasi që është ajo është e mençur dhe e përgjegjëshme”, tha Zaev.

Advertisement

Read Previous

Në Spitalin e Strugës nuk ka vend për pacientë me Covid-19, kërkohet alternativë

Read Next

SHËNDETËSIA PUBLIKE SYNON 2000 TESTIME NË DITË

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *