Korabi sërish në zi, humb jetën veterani

Vetëm disa ditë pasi ndërroi jetë futbollisti i klubit fudbollistik Korabi nga Dibra, sot ky klub ka rënë sërish në zi. Veterani i këtij klubi Besnik Shemsiu ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rëndë. Lajmin e kanë bërë të ditur miq të veteranit të fudbollit, të cilët kanël shprehur dhimbjen e tyre në rrjetet sociale, përcjell NMK-Post.

“Dibra sot humbi një njeri të vyeshëm, një energji të pashtershme dhe një shërbetor të palodhur të çështjes dirane😢
Advertisement
Nga sot do të na mungojë Niku i futbollit, Niku i Korabit, Niku shërbyesi për gjithë qytetarët dibranë dhe Niku për të cilin asgjë nuk ishte e pamundur” ka shkruar aktivisti politik nga qyteti Artin Spahiu, në ngushëllimin e tij.
😥😥😢😢
Advertisement
Advertisement

You May Also Like