“Kokë më kokë”: Kush do e marrë Georgian, Trump apo Biden

Betejë e fortë në Georgia mes Donald Trump dhe Joe biden. Të dhënat e fundit tregojnë se Trump ka një diferencë të lehtë në vota me rivalin e tij.

Aktualisht janë numëruar 99 për qind e votave në këtë shtet, ndërsa rezultatit është: kandidati republikan Donald

Advertisement
 Trump ka 49.4% të tyre (2,448,081); edhe demokrati Joe Biden 49.4 (2,446,814).

Georgia është një nga shtetet kryesore me 16 vota të Kolegjit Elektoral.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours