• 25-06-2021

Jep dorëheqje Dragi Rashkovski

Pasi anitkorrupsioni filloi hetimin për fshehje të pasurisë të sekreatarit te pergjithshem te qeverisë Dragi Rashkovski, ky i fundit nepermjet një postimi në rrjetin social facebook ka lajmeruar doreheqjen e tij, përcjell NMK-Post.
Këtë mëngjes, Dragi Rashkovski njoftoi në profilin e tij në Facebook dorëheqjen nga pozita e Sekretarit për monitorimin dhe mbështetjen e institucioneve gjatë realizimit të programit qeveritar dhe projekteve strategjike. Letra drejtuar Kryeministrit Zoran Zaev është më 12 Prill. Dorëheqja është e lidhur me ruajtjen e dinjitetit dhe integritetit, shkruajti Rashkovski në dorëheqjen e tij. Emri i tij është lidhur kohët e fundit me skandale të shumta, tenderë, prona të padeklaruar dhe abuzim të detyrës.

Read Previous

Biden i propozon presidentit rus takim të nivelit të lartë

Read Next

Covid-19, Izraeli është shumë afër të arrijë imunitetin e tufës

%d bloggers like this: