• 20-10-2021

Ja sa dënime u shqiptuan për mosmbajtje të maskës për 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit (06/07.12.2020) në gjithë territorin e Republikës s Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 529 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19./Northmacedonia-post/

Read Previous

Pandemia dhe integrimi në BE, sfidat kryesore në 100 ditët e qeverisjes së Zaevit

Read Next

India preket nga një sëmundje misterioze, qindra persona të shtruar në spitale

%d bloggers like this: