Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Iseni: Gjuhë zyrtare në vendin tonë është gjuha maqedone, por askush asnjëherë nuk ka ndaluar përdorimin e gjuhës shqipe

Advertisement

Një postim interesant u shfaq në Facebook nga një anëtarë i LSDM-së, u dërgon një mesazh shumë të saktë shokëve të tij që jetojnë në këtë vend.

Bëhet fjalë për Xhevat Iseini, i cili është anëtar i LSDM-së e që dikur ishte kryetar i Bordit të Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Banesave dhe Ndërmarrjeve, por më vonë u pushua nga puna për shkak të një fotografie të dyshimtë që ai postoi në profilin e tij.

Në postimin e tij të fundit në Facebook, Iseini tregon se në vendin tonë gjuha shtetërore është gjuha maqedone dhe ai gjithmonë do ta respektojë atë, megjithëse, siç thotë ai, askush nuk i ka ndaluar kurrë shqiptarët në vend të përdorin ose shkruajnë shqip./Pa Censurë

Advertisement

Read Previous

Filipçe: Nëse situata epidemiologjike mbetet stabile, lokalet së shpejti do të punojnë deri në ora 21

Read Next

Zyrtare: Albin Kurti nuk mund të garojë në zgjedhje