Breaking News :

nothing found
28-03-2023

I ofe*ndoj mërgimtarët, Sul*mohet fizikisht Gazetari Valon Syla (Video)

Advertisement

Gazetari kosovar, Valon Syla, është rra*hur para pak minutash në afërsi të lagjes “Pejton” në Prishtinë në rrugën “Robert Doll”.

Ky su*lm fizik ndaj gazetarit Syla vjen pas shkrimeve të tij lidhur me fluksin e madh të mërgatës që kanë ardhur në Kosovë gjatë këtyre ditëve dhe duke u drejtuar me ofe*ndime ndaj tyre si: “gër*rnaça”, “ndreqni dhëmbët se ma lirë ktu”, “fleni si sardina në konzervë midis Evropës”/GazetaPopulli

Video te linki më poshtë

https://fb.watch/2xAKkSj66w/

 

Advertisement

Read Previous

Sela nuk ka pasur sulm kardiak, ja gjendja e tij shëndetësore

Read Next

ISHP: Rënie të infektimeve të reja dhe rasteve të vdekjeve në Maqedoni