• 22-04-2021

I burgosuri nga Rasti i Kumanovës: Polici shqiptar i doli plu*mbit para, ma shpëtoi jetën

Dua ta falënderoj publikisht një polic Shqiptar, i cili me shpëtoj nga ek*zekutimi në lagjen e trimave. Natën e 9 majit, afër ambulantës ku qëndronin autoblindat, një polic sllavomaqedon kërcej nga autoblinda me pis*tolet në dorë dhe deshi të me ek*zekutonte në asfalt me pl*umb në kokë, aty i doli para një polic Shqiptar, i cili qëndronte pranë nesh dhe ia kapi pistoleten duke më mbrojtur me jetën e tij, u përlesh me policët sllavomaqedon dhe u bë mburoja jonë.

Nuk e njoh si duket, nuk e di as emrin e mbiemrin e tij.
E di vetëm që ishte Shqiptar me kuptimin e plotë të fjalës dhe e sakrifikoj jetën e tij duke e mbrojtur jetën time.
Gjitha këto vite, çdo ditë e kam menduar atë skenë dhe jam interesuar ta kuptoj se kush është ai Hero, i cili i doli plu*mbit në ballë duke e mbrojtur jetën time.

 

 

 

Vëlla i dashtun,e paç bekimin e Zotit
kudo që të jesh! (Demë Shehu)

Read Previous

Covid-19, depresioni kolektiv ka kapur Maqedoninë

Read Next

Joshua – Pulev, KËTU mund ta shikoni LIVE ballafaqimin

%d bloggers like this: