Breaking News :

nothing found
31-01-2023

I bu*rgosuri në Rastin e Kumanovës: Po*lici shqiptar i doli plu*mbit para -më shpëtoi jetën

Advertisement

Dua ta falënderoj publikisht një po*lic Shqiptar, i cili me shpëtoj nga ek*zekutimi në lagjen e trimave. Natën e 9 majit, afër ambulantës ku qëndronin autobl*indat, një po*lic sllavomaqedon kërcej nga autoblinda me pis*tolet në dorë dhe deshi të me ek*zekutonte në asfalt me pl*umb në kokë, aty i doli para një polic Shqiptar, i cili qëndronte pranë nesh dhe ia kapi pi*stoleten duke më mbrojtur me jetën e tij, u përlesh me policët sllavomaqedon dhe u bë mburoja jonë.

Nuk e njoh si duket, nuk e di as emrin e mbiemrin e tij.
E di vetëm që ishte Shqiptar me kuptimin e plotë të fjalës dhe e sakrifikoj jetën e tij duke e mbrojtur jetën time.
Gjitha këto vite, çdo ditë e kam menduar atë skenë dhe jam interesuar ta kuptoj se kush është ai Hero, i cili i doli plu*mbit në ballë duke e mbrojtur jetën time.

Vëlla i dashtun,e paç bekimin e Zotit
kudo që të jesh! (Demë Shehu)

Advertisement

Read Previous

Eskavatori prek telat e korrentit, ndërron jetë 55-vjeçari

Read Next

Karakapçanov: Maqedonasit mund të quhet marsian, a do jetë Car Samoili nga Marsi?!