Hoxha blerësve të duhanit: Kujdes, këtu nuk vlerësohet veç kualiteti, këtu vlerësohet edhe dinjiteti

Ministri i MBPEU-se, Arjanit Hoxha u ka kerkuar bleresve te duhanit qe te kene kujdes, sepse aty nuk vlersohet vetem kualiteti por vlerësohet edhe dinjiteti, njofton nmk-post.

Read Previous

Distancim social edhe nga Babagjyshi i vitit ri

Read Next

Zgjedhje për kryetarë komune në Plasnicë dhe Shtip, votuan të sumurët dhe të bur*gosurit

%d bloggers like this: