Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Hoti për ardhjen e mërgimtarëve: Do të kujdesim që situata të jetë nën kontroll

Advertisement

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti në mbledhjen e Qeverisë, foli për ardhjen e bashkatdhetarëve, raporton Ekonomia Online.

 

 

Sipas tij, janë duke u kujdesur sa i përket kontrollit të gjendjes me Covid-19. “Kemi ardhje bukur të madhe të bashkatdhetarëve dhe do të kujdesemi që masat që do të ndërmarrim të sigurohemi që e mbajmë nën kontroll situatën”.

 

 

 

“Informata janë pozitive dhe numri ka rënë në 200 të infektuarve. Sipas vlerësimeve ndërkombëtare jemi në mesin e tri katër vendeve që kemi menaxhuar me mirë situatën”./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

KSI propozon karantin dy javore për personat që vijnë nga Britania e Madhe

Read Next

LISTA SERBE BOJKOTON MBLEDHJEN E QEVERISË HOTI

%d bloggers like this: