Breaking News :

nothing found
29-03-2023

HASANI: “MJAFTË ME TEORITË KONSPIRATIVE, VAKSINA ËSHTË E VETMJA DRITË JESHILE”

Advertisement

Pa zbulimin e vaksinave kundër sëmundjeve të ndryshme , në këtë formë njerëzimi nuk do të egzistonte ,dhe mjaftë më me teroritë konspirative se vetëm vaksina kundër Kovid-19 është e vetmja dritë jeshile që do të mund do të
njerëzimin dhe të dalim në fundë të këtijë tuneli të zi” thotë zëvendës ministri i shëndetësisë në Qeverin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ilir Hasani.

Intervistën integrale do të mund ta dëgjoni në kuadër të emisionit javorë “Familja dhe shëndeti” ditën e hënë (28.12.2020) me fillim të orës 09:30 minuta në valët e Radio Shkupit programi në gjuhën shqipe.

Advertisement

Read Previous

Ndihma prej 6 mijë denarëve, Qeveria nuk arriti marrëveshje me bankat

Read Next

Blendi Fevziu flet për Albin Kurtin: “Është një kafshë politike”