Grumbull njerzish para bankave në Tetovë, nuk respektohen masat anti-Covid

Falimentimi i eurostandard bankës muaj më parë në Maqedoni, është duke krijuar pasoja të rënda tek qytetarët, ku ka pamundësuar funksionimin e postave të Maqedonisë. Kjo është pamja që nga mëngjesi para bankave në Tetovë, njofton nmk-post.

Për të kryer shërbimet e tyre qytetarët mblidhen dhe presin me orë të tëra para bankave të grumbulluar dhe pa asnjë masë anti-Covid. Kjo rrëmujë vazhdon për gati 4 muaj duke u vënë në rrezik edhe shëndeti i qytetarëve. Kjo fotografi është realizuar në njërën prej bankave në qytetin e Tetovës

Advertisement

Për zgjidhjen e këtij problemi, qytetarët duhet të presin deri në muajn mars, sepse sipas paralajmërimëve të qeverisë kontrata në mes Postës së Maqedonisë dhe Halk Bankës, do të fillojë nga 1 mars./Nmk-post/

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like