Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Gjashtë janari ditë jo pune në Maqedoni

Advertisement

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi sot se 6 janari, një ditë para Krishtlindjeve, është ditë jopune për qytetarët e fesë ortodokse.

Dita jopune është shpallur në përputhje me Ligjin për festat./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Kos, mjaltë, arra në mëngjes për fuqi gjatë ditës

Read Next

Hoxhaj për vizitë në Tiranë, takohet me Ruçin