• 18-10-2021

Gashi uron kryetarin e ri të BFI-së

Përzgjedhja e kryetarit të ri të Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut shpresojmë që të jetë në dobi të harmonisë fetare në vend. Andaj më lejoni që të gjithë besimtarëve të konfesionit islam t’ua uroj zgjedhjen e Shaqir Efendi Fetahut si udhëheqës i BFI-së. Kjo frymë e ndryshimit është lajm i mirë dhe freski për besimtaret në vendin tonë, të cilët ka kohë që presin një ndryshim të mirëfilltë në institucionin i cili organizon dhe menaxhon me jeten fetare në vend.
Urojmë të kemi një Bashkësi Islame që do jetë në interes të besimtarëve dhe jo në dobi të grupeve të ndryshme politike.

Urime Shaqir Efendi Fetahu detyrën e re!
Ju priftë e mbara.

Afrim Gashi,
kryetar i AlternAtivA-s

Read Previous

Shilegov: Paga e zjarrfikësve do të rritet me 20%

Read Next

A paraljmëron Mesi largimin nga Barcelona?

%d bloggers like this: