Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Shilegov: Paga e zjarrfikësve do të rritet me 20%

Advertisement

Është gjetur zgjidhje e përkohshme për zjarrfikësit e Shkupit. Kreu I Shkupit, Petre Shilegov tha se është arritur një marrëveshje me sindikatat e zjarrfikësve duke ndryshuar rregulloren e pagave. Sipas Shilegovit, paga bazë e zjarrfikësve do të rritet me 20%, në përputhje me kërkesat e zjarrfikësve dhe vendimet e gjykatës. Me miratimin e ndryshimeve në rregullore, paga bazë e zjarrfikësve duhet të rritet nga muaji tjetër, dhe kjo zgjidhje e përkohshme do të jetë e vlefshme deri në momentin që në Parlament të miratohet zgjidhja ligjore që do të rregullojë këto çështje në planin afatgjatë./Alsat

Advertisement

Read Previous

Tenton ta vrasë bashkëfshatarin me 21 plumba (Video)

Read Next

Gashi uron kryetarin e ri të BFI-së