(FOTO LAJM) Aksident i rëndë trafiku në Çajle, një i vdekur

Sonte (27 dhjetor) rreth orës 20, në rrugën rajonale Gostivar -Çegran më sakt në fshatin Forinë, ka ndodhë aksident trafiku në të cilën kanë marrë pjesë dy vetura: ,,Shkoda Felicia” me targa të Gostivarit të cilën e ka drejtuar 57-vjeçari L.H. nga fshati Raven, në të cilën si pasagjer kanë qenë edhe tre persona të gjinisë femërore dhe vetura ,,BMW” me targa të Austrisë të cilën e ka drejtuar 18- vjeçari I.M nga Çegrani i Gostivarit. Në këtë aksidet shoferi L.H. ka pësuar lëndime të rënda trupore të cilave shpejt u është nënshtruar dhe ka ndërruar jetë, derisa tre personat tjerë nga e njëjta veturë, kanë marrë lëndime trupore. Në vendin e ngjarjes inspektim janë duke kryer Prokurori Publik dhe ekipi nga DPB Gostvar, kurse vozitësi i veturës ,,BMW” është siguruar për procedurë të mëtejme.

Advertisement

Lajmi i përditësuar (tv globi)

 

 

 

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like