Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Filipçe: Punonjësit shëndetësor janë të stërlodhur, duhet t’i mbështesim

Advertisement

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, dje pas seancës së 10-të të Këshillit të Sigurimit tha se tani është periudha më e vështirë në trajtimin e coronavirusit, dhe profesionistët shëndetësorë janë nën presion të madh, por nuk dorëzohen.

“Të njëjtat masa janë zbatuar kudo. Pak a shumë këto janë modifikime të të njëjtave parime të parandalimit të përhapjes së virusit. Punonjësit shëndetësorë, veçanërisht gjatë kësaj periudhe, janë nën presion të madh. Shumica e tyre janë të rraskapitur por nuk dorëzohen”.

“Ata vazhdojnë të punojnë me përkushtim dhe janë gjithnjë e më entuziastë të përfshirë në departamentet e reja – pjesë të spitaleve që ne tani planifikojmë të bëhen qendra kovide në periudhën e ardhshme”, tha Filipçe.

Ai ju bëri apel të gjithë qytetarëve të respektojnë punën e shëndetit punëtorëve dhe për të vëzhguar masat e mbrojtjes në mënyrë të plotë./telegrafi

Advertisement

Read Previous

Vdes kreu i kishës Ortodokse Serbe, Irinej

Read Next

722 dënime për mosmbajtje të maskës