Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Fazliu: “3 PROJEKTE për qytetarët e Komunës së Zhelinës”

Advertisement

Deputeti i BDl-së i cili vjen nga Komuna e Zhelinës, Bedri Fazliu njofton se në Komisionin për financa dhe buxhet, në Kuvendin e RMV-së, kaluan 3 projekte për qytetarët.

omisionin për financa dhe buxhet, në Kuvendin e RMV-së, kaluan 3 #PROJEKTE për qytetarë e Komunës së Zhelinës.

1.#Rruga Strimnicë-Falish me vlerë 6 Milion denarë, përkrahje -#Unanimisht.

Nga komisioni:

2.#Dokumentacioni për Shkollen Leshnicë e Poshtme me vlerë 3 Milion denarë.

3.#Dokumentacioni për pallat kulture në Zhelinë me vlerë 2.5 Milion denarë.

Advertisement

Read Previous

Autobusët e transportit publik sot do të qarkullojnë me orarin e së dielës

Read Next

Bleta shpallet zyrtarisht si qenia më e rëndësishme në tokë