Endriti përkrah babain në Hagë

0Djali i Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi, i cili kohë më parë u tërhoq nga funksioni për shkak të fillimit të procesit të gjykimit ndaj tij në Prokurorinë Speciale, po qëndron në Hagë për ti dhënë përkrahje babit të tij në Hagë. Endriti, i mbështetur nga familjarët e tij dhe bashkëatdhetarë të tjerë ditë më parë ka shpalosur flamurin e UÇK-së para Gjykatës Speciale në Hagë, transmeton North Macedonia Post. Mësojmë se Endriti do të qëndroj edhe disa ditë në Hagë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours