Ekskluzive/ Nmk-post mëson: Nuk do të ketë masa të reja restriktive në Maqedoni

Advertisement

Sapo ka përfunduar mbledhja e KSI-së para pak çastesh, ku siç mëson ekskluzivisht northmacedonia-post, nuk do të ketë masa të reja restriktive në vend, sepse siç pohohet situata është nën kontroll dhe nuk ka nevojë për masa shtesë.

Siç mësohet, ende do të ngelën në fuqi këto masa aktuale dhe se nga aty bëhet thirrje që të respektohen në maksimum për të parandaluar përhapjen e virusit/nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Kryetari i Komunës më largoi nga puna me vendim pas 15 vite përvojë!

Read Next

30 vite më parë, Hafiz Sabri Koçi fali namazin e parë në Shqipëri (VIDEO)

%d bloggers like this: