Breaking News :

nothing found
01-02-2023

30 vite më parë, Hafiz Sabri Koçi fali namazin e parë në Shqipëri (VIDEO)

Advertisement

Para 30 viteve më parë, 16.11.1990, Hafiz Sabri Koçi fali namazin e parë në Shqipëri pas rënies së diktaturës së egër te Enver Hoxhës. Në namazin e parë, jashtë çdo parashikimi në atë namaz kanë marrë pjesë rreth 55 mijë njerëz.

Në ditët e sotme duke kujtuar ato vuajtje dhe sakrifica të para 30 viteve është momenti që shoqëria shqiptare të reflektojë për të përmbushur aspiratat e saj për integrimin në Bashkimin Europian./nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Ekskluzive/ Nmk-post mëson: Nuk do të ketë masa të reja restriktive në Maqedoni

Read Next

Zaev: Për vaksinat kundër COVID-19 janë planifikuar 6.7 milion euro