Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Eksklusive -Lajmi i Ministrisë për 11 të vdekur nga Covid19 në Tetovë është gabim

Advertisement

Numrat e publikuara për vde kjet nga Covid19 për qytetin e Tetovës janë të gabueshme. Nga Spitali i Tetovës për NMK-Post konfirmojnë se numri i të vde kurve nga Tetova është gabim ku sipas të njëjtit burim Softveri i qendres per shendet publik ka gabim dhe se bëhet fjalë për numrin e dy javëve të fundit

Kujtojmë se gjat 24 orëve të fundit janë kryer 2518 teste dhe janë regjistruar 444 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni. Gjithastu 894 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 21 viktima nga virusi korona, ku 11 prej tyre nga qyteti i Tetovës/nmk-post.com

 

Advertisement

Read Previous

Kurti vazhdon te grumbulloj profesionist rreth vetes

Read Next

LAJMI FUNDIT / Humb jetën 25 vjeçarja si pasoj e një aksidenti trafiku