Drita Millaku kandidate për deputete e Vetëvendosjes në Prizren

Drita Millaku kandidate për deputete e Vetëvendosjes nga Prizreni

Drita Millaku do të jetë kandidate për deputete e Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ajo besimin e ka marrë sot përmes votës.

Postimi i Millakut

Aktivistë, shumë të nderuar qytetarë, miq dhe dashamirë, ju njoftoj se sot mora besimin nga qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren që të jem kandidate nga Prizreni në listën për deputete.

Advertisement

Fitorja jonë do të jetë sa e merituar, po aq edhe bindëse.

Nuk ka forcë që e ndal vullnetin e popullit.

Na priftë e mbara!

 

Burimi: Prizerenpress

Advertisement
Advertisement

You May Also Like