Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Djali i Adem Jasharit viziton memorialin e të atit: Nuk ka pikëpyetje për UÇK-në

Advertisement

Për herë të parë Lulzim Jashari, djali i Adem Jasharit ka vendosur të vizitojë memorialin madhështor të babait të tij i ndërtuar në një kompleks në Labinot të Elbasanit.

Përpos emocionit personal, Lulzim Jashari e konsideroi vlerë kombëtare memorialin e të atit i cili qëndron përkrah “vëllezërve” të tij Gjergj Kastrioti Skëndërbeu dhe Lekë Dukagjini.

Por si ndihet djali i Adem Jasharit sot që l u f t a e UÇK-së vihet në pikëpyetje të mëdha?

I rritur me vlerat kombëtare ideatori i këtyre veprave Gjergj Luca tregon se sot më shumë se kurrë ky vend ka nevojë për vlerat kombëtare e jo për shkatërrimin që vjen nga s ll a v o k o m u n i z m i.

Në shpatin e këtij mali në Labinot Fushë heronjtë tanë qëndrojnë përkrah njëri tjetrit ashtu siç duhet të jenë shqiptarët, thotë Lulzim Jashari teksa me ndërtim përulet para vlerave kombëtare.

Top Channel

Advertisement

Read Previous

Gates parashikon rikthim të shpejtë të normalitetit tek vendet e pasura

Read Next

Alia Jaoski fiton në Plasnicë