• 01-12-2021

Deputeti Aleancës, Halil Snopçe flet për Ligjin e regjistrimit të popullsisë në RVM (VIDEO)

Halil Snopçe sot në foltoren e parlamentit foli për Ligjin për regjistrimin e popullsisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, përcjell nmk-post.com

Ai tha se procesi i regjistrimit është I patjetërsueshëm që fatkeqësisht te ne ka dështuar sepse që nga 2002 nuk kemi ndonjë pasqyrë të qartë statistikore për popullsinë në RVM.

Më poshtë mund t’a ndiqni videon ku Deputeti nga Aleanca për Shqiptarët fol për regjistrimin e popullsisë

 

Read Previous

Karaxhovski: Masat e reja janë të drejta dhe në kohë

Read Next

Hoxha takohet me prodhuesit e duhanit, informim të përditshëm për blerjen

%d bloggers like this: