• 28-11-2021

Del në shitje vetura që mund të vozitet në të dy drejtimet

Një reklamë interesante u shfaq në rrjetet sociale.

Chrysler Voyager nuk është një makinë e huaj, por padyshim që nuk është si ato makinat që ju drejtoni, transmeton Telegrafi.

Ky ekzemplar mund të zgjojë interes të madh kur të shfaqet në rrugë.

Ajo u krijua nga bashkimi i dy Voyagers të gjeneratës së dytë që u tregtuan nën distinktivin Plymouth. Në shikim të parë, tërheq vëmendjen për një arsye të qartë, dhe gjëja bëhet më interesante kur themi se secila anë ka kontrollet dhe timonin e vet, por edhe motorin, kutinë e shpejtësisë dhe drejtimin.

Ajo që ata ndajnë është karburant nga i njëjti rezervuar.

Read Previous

Vërtetohet definitivisht, birra është e mirë për shëndetin e njeriut

Read Next

Nijazi Muhamedi: MARIN MEMA , “QË NA PRISH PUNËN ME PUSHTUESIN..!”

%d bloggers like this: