Çfarë pëlqejnë gratë më së shumti?

Për burrat që gjithmonë i shohin gjërat duke qeshur mbase  ky mund të jetë lajmi që ata kanë pritur – gratë kryesisht kanë qejf burra të qeshur dhe argëtues, sipas BGNES.

Harrojeni pamjen dhe pagat e larta. Ajo që dëshirojnë vërtet gratë është të argëtohen dhe të jenë të lumtura. Të paktën tetë në dhjetë gra thonë se sensi i mirë i humorit është cilësia që vlerësojnë më shumë në seksin e kundërt. Në vendin e dytë është stabiliteti financiar i të zgjedhurit të tyre (75%), dhe në vendin e tretë – inteligjenca e tij (74%).

Çuditërisht, burrat gjithashtu vlerësojnë gratë qesharake dhe vendosin një sens humori në numrin një në listën e cilësive të nevojshme të të zgjedhurit të tyre (80%). Me gjininë më të fortë, një grua me pamje të mirë gjithmonë ka një avantazh (67%), sipas BGNES.

Advertisement

Sondazhi përfshiu 2,000 britanikë të cilët u pyetën për cilësitë më tërheqëse të partnerit të tyre të mundshëm.

65 përqind e grave vlerësojnë pamjen e bukur dhe 64% janë të interesuar për vullnetin e një burri për të krijuar një familje. Studimi tregon gjithashtu se burrat janë më pak të interesuar për gjendjen financiare të të zgjedhurve të tyre.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like