Bllokohet Manastiri, festohet dita e alfabetit shqip

Estimated read time 2 min read

Bllokohet Manastiri, festohet dita e alfabetit shqip

Bllokohet Manastiri, festohet dita e alfabetit shqip
Në zonën e Resnjës dhe Manastirit sot për shkak të pranisë së delegacioneve qeveritare nga vendi dhe jashtë vendit do të zbatohet një regjim i veçantë në komunikacion me ndalimin e të gjitha automjeteve dhe kalimin e automjeteve zyrtare me përparësi. .

SVR Manastir njofton qytetarët se nga ora 8:00 deri në orën 18:00 do të zbatohet regjim i veçantë i qarkullimit për mbarëvajtjen dhe mbarëvajtjen e manifestimeve të parapara për shënimin e përvjetorit të mbajtjes së Kongresit të Manastirit dhe bashkimit të shqiptarëve. alfabetin, dhe për këtë qëllim SVR Manastir do të vendosë një regjim të veçantë të komunikacionit.

Në Manastir do të mbyllen për qarkullim rrugët “Bilbil kamen”, “Dovlexhik”, Bulevardi “Prvi Maj” nga të dy anët deri në kryqëzimin me rrugën “Stolarska”, “Dobrivoje Radosavljevic”, “Lazo Trpovski”, ” Rruga Ruzveltova”, rruga “Nikola Tesla” dhe “Dimitar Ilievski Murato” e cila ndodhet në qendrën strikte të qytetit.

Advertisement

SVR Manastir apelon te pjesëmarrësit në komunikacion që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit, si dhe rregulloret e komunikacionit për ndryshimin e regjimit të komunikacionit, i cili fillon sot në mëngjes në ora 08:00 dhe përfundon në ora 18:00.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like