Breaking News :

nothing found
11-06-2023

Biden në fjalimin e parë si president: Sot është dita e demokracisë

Advertisement

Në fjalimin e tij të parë si President i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden u tha Amerikanëve dhe botës se sot është Dita e Amerikës, një ditë e demokracisë, një ditë e historisë dhe shpresës, një ditë e rinovimit, përcjell nmk-post.com

Amerika është në sfidë. “Sot ne festojmë triumfin e demokracisë,” tha Biden.

Advertisement

Read Previous

Dy doktorët shqiptar që shërojnë zemrat e gjermanëve

Read Next

Avokati i Veselit me argumente të forta hedh poshtë të gjitha pretendimet e Prokurorisë Speciale