Balla: Sot Shqipëria buzëqesh sepse fillojmë vaksinimin

Ditën e sotme nisi faza e dytë e përzgjedhjes së anëtarëve më të rinj të skuadrës me të cilën Partia Socialiste do të shkojë në zgjedhjet e 25 prillit.

 

Balla: “Një pjesë do kenë nderin të jenë në ekipin fitues të PS në 25 prill por dhe pjesa tjetër janë një vlerë e shtuar që të gjithëve ju uroj mirëseardhjen në PS. Në këtë fazë të dytë, që do vijojë për disa ditë, në një akademi të mirëfilltë politike ku lektorë do jenë përfaqësues të Parlamentit Evropian, përfaqësues nga parlamente të vendeve anëtarë, politikanë me një eksperiencë shumë të gjatë në shumë vende të BE, trajnerë të spikatur në fushën e shkencave politike, folësit specialë të akademisë ka dhe ish komisionerë të BE, studiues të njohur që përmes eksperiencës do jenë vlerë e shtuar”

Advertisement
, tha Balla.

 

Burimi: Dosja.al

Advertisement
Advertisement

You May Also Like