Breaking News :

nothing found
11-06-2023

Avni Rustemi: Shumë shpejt gjuha shqipe do jetë në Ueb Faqen e agj. Rini dhe Sport

Advertisement

Në televizionin 21, gjatë emisionit politik Click Plus sonte janë të ftuar përfaqësuesit e forumeve rinore të partive politike, përcjell NMK-post.

Avni Rustemi, kryetari i forumit rinor dhe zv.Drejtor në Agjensinë për Rini dhe Sport, tha se shumë shpejt gjuha shqipe do jetë në Ueb Sajtin e Agjencioni për Rini dhe Sport. ” Ajo që mund të ju them është se shumë shpejt Gjuha Shqipe do jetë në Ueb Sajtin e Agjencionit për Rini dhe Sport”,theksoi Rustemi

Advertisement

Read Previous

Afan Elezi: Për dy vite kemi bërë më shumë punë, se BDI përgjatë 20 viteve

Read Next

Dështuan vaksinat e Sërbisë për të enjten