ASH-AAA: Rasti “Monstra” është montim klasik politik

Zejdi Rexhepi në emër të koalicioni ASH-AAA tha se rasti Monstra është montim klasik politik. Sipas tij pot ë bëhej fjalë për terrorizëm, doemos duhet të ketë motiv, porositës dhe përfitues, e që sipas Zejdit nuk dihen.

“Është montim klasik politik për faktin që me të njëjtat fakte nga 2002, nga procesi i parë, ku dihej mirë se ishte montim politik, me të njëjtat fakte prokuroria thriret dhe tregon dëshmi. Kjo është në interes të disa qarqeve shtetërore. Arsyeja do të del më tutje, mirëpo ajo që ne kemi kërkuar dhe do të kërkojmë edhe më tutje, na tregojnë cili mund të jetë motivi, cili është porositësi dhe kush përfiton nga një çështje e tillë. Akuza për terrorizëm është akuzë shumë e madhe dhe doemos duhet të ketë motiv, porositës dhe përfitues.”/TV21/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like