ASH-AAA kundër seancave online

Grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës është kundër çfarëdo lloj forme të punës onllajn të Kuvendit, deklaroi sot për MIA-n koordinatori Skender Rexhepi duke paralajmëruar se kjo nuk është në përputhje me ligjet dhe Kushtetutën e shtetit.

Sipas Rexhepit, pas mundësisë për votim onllajn partitë në pushtet dëshirojnë ta mbulojnë edhe ashtu shumicën e brishtë në Parlament./Europort.mk/

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like