• 06-12-2021

Arrestohet 32 vjeçari nga Strumica, ishte arratisur nga burgu

Pak minuta pas mesnate në rrugën “Gjorgji Vasilev” në Strumicë, zyrtarët policorë kanë privuar nga liria 32 vjeçarin I.U. po nga Strumica ndaj të cilit kishte të lëshuar flet-arrest për shkak se ishte arratisur nga burgu.

Në ora 03:30 personi është dërguar në burgun e Idrizovës për vuajtje të dënimit, ku ishte i dënuar për më shumë vepra penale.

Read Previous

MAZREKU: DËME MILIONSHE NGA SUBJEKTE JURIDIKE DHE INSTITUCIONE

Read Next

Ja kur fillon ndërtimi i spitalit modular në Gjevgjeli

%d bloggers like this: