Udhëheqësia e MATTO në takime të rëndësishme në Turqi

Delegacion i odës ekonomike maqedono-turke në Maqedoninë e Veriu në përberje Imer Selmani, Ajdovan Ademovski dhe Eser Xhevair janë duke realizuar takime të rëndësishme në Turqi.
Pjesë e agjendës së takimeve është edhe takimi me ministrin e tregëtisë të Turqisë Omer Bolat ku është diskutuar mundësia për nisjen e negociatave për marrëveshjen e tregëtisë së lirë mes Maqedonisë së Veriut dhe Turqisë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like